Plase Insecte Cu Cleme - B'Smart

  Plasele fixe cu cleme sunt confectionate din profile (9 mm x 25 mm) de aluminiu extrudat, vopsite electrostatic si imbinate intr-un unghi de 90°. Plasa este din fibra de carbon de culoare gri avand o tesatura fina, astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara. Acest tip de sistem impotriva insectelor poate fi extreme de usor de montat chiar de utilizatorul final. Este un produs economic din punct de vedere financiar fara a necesita deplasarea echipelor noastre pentru masuratori sau montaj. Prinderea sistemului se face cu ajutorul unor cleme mobile ce se vor bloca in interiorul golului de tamplarie. Plasele fixe B’Smart se potrivesc la majoritatea tamplariilor de PVC (Salamander, Rehau, Gealan, Deceuninck, Veka, etc). Clemele sunt de 3 dimensiuni astfel incat sa acopere toata gama de tamplarie. Clemele pot avea 9 mm, 15 mm sau 19 mm. Plasele fixe cu blocaj prin cleme pot avea dimensiuni maxime recomandate de 1200 mm latime si 1800 mm inaltime.

  Intretinerea este deosebit de usoara, plasa curatandu-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. In anotimpul rece, plasele fixe se vor depozita intr-un loc ferit de umezeala si inghet.

  Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8019), dar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn.

  Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor si accesoriilor utilizate in constructia plasei cu cleme.

Plase Insecte Batante - B’Smart

 Plasele fixe sau batante (balamale) sunt confectionate din profile (17mm x 25mm) de aluminiu extrudat, vopsite electrostatic si imbinate intr-un unghi de 90°. Plasa este din fibra de carbon de culoare gri avand o tesatura fina, astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara. In cazul usilor tip batante, acestea sunt prevazute cu bara de rigidizare si 3 puncte de prindere (magneti sau/si blocatori). Plasele fixe sau batante pot avea dimensiuni maxime recomandate de 1200 mm latime si 2400 mm inaltime.

 Intretinerea este deosebit de usoara, plasa curatandu-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. In anotimpul rece, plasele fixe sau batante se vor depozita intr-un loc ferit de umezeala si inghet.

 Culorile standard sunt alb (RAL 9010), maro (Ral 8014), gri antracit (RAL 7016), dar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn.

 Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor si accesoriilor utilizate in constructia plasei tip fix sau batant.

 Pentru comunicarea preturilor va rugam contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

 * Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

Catalog tehnic
Catalog tehnic
Masurare plase de insecte
Cum trebuie masurat (CLICK)? * dimensiunile sunt necesare pentru oferta de pret;
Promotii Active

Sistem de plasa rulou - GRATIS perie anti-vant;
Sistem de plasa culisant - GRATIS un blocator la fiecare sistem cumparat;
Sistem de plasa plisse - Vopsire RAL 7016 fara cost suplimentar.