Plase Insecte | Batante

Plase Insecte Batante Clasice - B’Smart


 Plasele fixe, semifixe sau batante, model clasic, (cu balamale din plastic) sunt confectionate din profile (17mm x 25mm) de aluminiu extrudat, vopsite electrostatic si imbinate intr-un unghi de 90° cu coltari din plastic avand culoarea profilelor. Plasa este de culoare gri avand o tesatura fina, astfel incat sa nu afecteze vizibilitatea exterioara. In cazul usilor tip batant, acestea sunt prevazute cu o bara de rigidizare si 2-3 puncte de prindere (blocatori din plastic). Pe exterior, se instaleaza un maner pentru a facilita deschiderea plasei cu usurinta. Produsele noastre vor avea coltari suplimentari montati in profile astfel incat posibilitatea de deformare sa fie cat mai mica. Plasele fixe sau batante pot avea dimensiuni maxime recomandate de 120 cm latime si 280 cm inaltime. Sistemul semifix se poate monta prin accesorii de agatare sau suruburi de montaj si nu are limite de executie recomandate.

 Intretinerea este deosebit de usoara, plasa curatandu-se lunar de praf cu ajutorul unei perii. In anotimpul rece, plasele fixe sau batante se vor depozita intr-un loc ferit de umezeala si inghet.

 Culorile standard sunt alb (RAL 9016), maro (Ral 8014), gri antracit (RAL 7016), dar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn.

 Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor si accesoriilor utilizate in constructia plasei tip fix sau batant.

 Pentru comunicarea preturilor va rugam contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

 * Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.


Plase Insecte Batante ECO - B'Smart


  Plasa anti insecte cu balamale cu autorevenire, modelul ECO, este un sistem robust din aluminiu extrudat vopsit electrostatic. Profilele au 4 cm latime, balamalele sunt cu arc metalic, inchiderea se face cu ajutorul unui magnet. Rama plasei anti insecte este inconjurata de o perie ce asigura inchiderea ermetica. Comparativ cu sistemul clasic, aceasta plase de insecte este mult mai rezistenta in timp. Aceasta plasa de insecte se va instala in zone unde se circula frecvent: usa de terasa, usa intrare, etc.

 Plasa de insecte cu toc propriu poate fi confectionata cu un singur canat, avand limitele maxime de 150 cm latime cu 270 cm inaltime.

 Culorile standard sunt alb (RAL 9016) si maro (Ral 8019), dar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn.

 Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor utilizate in constructia plasei batante cu revenire.

 Pentru comunicarea preturilor va rugam contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

 * Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.


Plase Insecte Batante cu Toc Propriu - B'Smart

 Se pot confectiona sisteme de plase anti insecte batante care au toc propriu si balamale metalice cu auto inchidere (balamalele au in interior un arc ce ajuta la inchiderea automata a plasei). Acest tip de plasa anti tantari avand toc propriu din aluminiu este un produs cu un cost mai ridicat fata de plasa cu balamale clasica datorita caracteristicilor sale, respectiv profilele suplimentare de ramforsare si tocul propriu, profile ce ii confera o rezistenta structurala superioara plasei cu balamale clasice fapt pentru care acest produs este recomandat pentru un trafic intens. Spre exemplu, acest produs se va instala in zone unde se circula frecvent: usa de terasa, usa intrare, etc.

 Plasa de insecte cu toc propriu poate fi confectionata cu un singur canat, avand limitele maxime de 110cm latime cu 240 cm inaltime sau cu doua canate cu limite maxime de 220 cm x 240 cm.

 Culorile standard sunt alb (RAL 9016) si maro (Ral 8014), dar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn.

 Puteti analiza detaliile tehnice ale profilelor utilizate in constructia plasei batante cu revenire.

 Pentru comunicarea preturilor va rugam contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

 * Imaginile pentru plase insecte sunt cu titlu de prezentare.

Catalog tehnic
Catalog tehnic
Masurare plase de insecte
Cum trebuie masurat (CLICK)? * dimensiunile sunt necesare pentru oferta de pret;
Promotii Active

Sistem de plasa rulou - GRATIS perie anti-vant;
Sistem de plasa culisant - GRATIS un blocator la fiecare sistem cumparat;
Sistem de plasa plisse - Vopsire RAL 7016 fara cost suplimentar.